A A A

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Silkkivilla Oy (Y-tunnus 2182660-2). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Silkkivilla pidättää oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin eikä vastaa verkkokaupan sivuilla olevista virheellisistä varasto- ja hintatiedoista.

Värien sävyt saattavat näyttää erilaiselta tietokoneen näytöllä kuin luonnossa. Lankojen värjäyserien välillä saattaa olla pieniä sävyeroja. Lähetämme kunkin tilauksen langat yhdestä värierästä ellei toisin ole sovittu.

Tilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu noudattamaan voimassa olevia toimitusehtoja, jotka koskevat kaikkia Silkkivillan verkkokaupasta toimitettuja tuotteita.

Tilaaminen

Tuotteita voi tilata pääsääntöisesti verkkokaupan välityksellä osoitteesta www.silkkivilla.fi tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mervi.reunala@silkkivilla.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut voi maksaa ennakkomaksuna Silkkivillan tilille tai laskulla Klarna Oy:n kautta.

Mikäli valitset ennakkomaksun, tuotteet lähetetään, kun tilisuoritus näkyy tilillämme. Jos tilisuoritusta ei tule 5 arkipäivän aikana, tilaus automaattisesti raukeaa.

Mikäli valitset laskun, täytyy tilausta tehdessä täyttää sosiaaliturvatunnus- ja puhelinnumero -sarakkeet. Laskulle tilatessasi laskutuslisä on 4 euroa ja maksuaikaa on 14 vuorokautta siitä päivästä lukien kun viemme paketin postiin. Paperinen lasku toimitetaan tuotteiden mukana paketissa. Laskun maksamista koskevissa kysymyksissä tulisi ottaa yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun https://klarna.com/fi/tuki ja tuotteita ja toimituksia koskevissa kysymyksissä verkkokauppaasi.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita arkipäivisin. Maksutavasta ja pankkiyhteyksistä riippuen paketti lähtee 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Mikäli jokin tilaamistasi tuotteista on loppu tai sitä ei ole riittävästi varastossa, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian.

Toimitus

Toimitamme tuotteet Postin tai Matkahuollon välityksellä asiakkaan valinnan mukaan

Postin välityksellä tuotteet lähetetään postipakettina. Pienin ja yleisin paketin koko on S-koko (12cm x 36cm x 60cm), jonka hinta on 6,20€

Postin kautta toimitettavat paketit voi tilata myös kotiinkuljetuksella, jolloin tilaukseen lisätään 10€ lisämaksu.

Nouto Postin pakettiautomaatista

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Seuraavasta linkistä pääset tarkastamaan Postin pakettiautomaattien sijainnit: http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/apu-ja-tuki/toimipisteet-ja-aukiolot.html Tällöin tilauksen yhteydessä Kommentti-kenttään täytyy kirjoittaa halutun Postin pakettiautomaatti- tai noutopisteen nimi ja postinumero tai kunta.

Nouto Postista

Nouda tilauksesi lähimmästä Postin palvelupisteestä. Tällöin tilauksen yhteydessä ei tarvitse laittaa Kommentti-kenttään mitään. Lähetämme sähköpostiin paketin lähetystunnuksen, jotta paketin kulkua voi seurata verkossa.

Kun paketti on valitsemassasi noutopaikassa, saatte siitä tekstiviestin. Muistathan tarkastaa, että tilauksen yhteydessä antamanne puhelinnumero on oikein.

Otathan henkilöllisyystodistuksen mukaan pakettia noudettaessa.

Nouto Matkahuollosta

Matkahuollon välityksellä paketin (max 2kg) hinta on 8,20€

Kaikki yli 80€ tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja.

Nouto

Tilatut tuotteet voi noutaa ilman toimituskuluja Täplän Tuvalta Tuusjärveltä (osoite: Hoikantie 8, 71210 TUUSJÄRVI). Täplän Tupa sijaitsee valtatie 9:n eli Kuopio-Joensuu tien varrella ja on auki MA-SU klo:10-16. Tilauksen yhteydessä on valittava nouto Täplän Tupa ja kommenttikenttään voi kirjoittaa toivotun noutoajankohdan.

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus toimituspäivästä lukien. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, pakkausten avaamattomia ja palautuksen hyvin pakattu. Halutessasi palauttaa tuotteen, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@silkkivilla.fi. Saat tarkemmat ohjeet palautuksesta. Rahat palautetamme tilillesi palautuksen vastaanoton jälkeen. Postimaksua emme palauta.

Mikäli olemme toimittaneet tilauslistasta poikkeavan tuotteen tai tuote on vahingoittunut, ilmoita siitä viipymättä osoitteeseen info@silkkivilla.fi. Virheellisen tuotteen voi palauttaa tai vaihtaa ilman kustannuksia.

Mikäli tuote on vahingoittunut Itellan kuljetuksessa, tee reklamaatio Itellalle.

Mikäli haluat vaihtaa virheettömän tuotteen, veloitamme uudesta lähetyksestä postikulut.